За нас

    Фирмата е създадена през 1996 г. от Александър  Недев - тогава студент специалност "Ландшафтна архитектура". Основната и́ дейност е проектиране и изграждане на обекти, свързани с озеленяване. За нашите клиенти сме създали различни композиции - както интериор, така и екстериор. При всички тях сме се стремили да спазим изискванията на Инвеститора, така че да получим балансирани и стилово издържани решения. Работим с различни технологии и видове материали като стремежа ни е да постигнем уникален характер на всеки наш обект. При дългогодишния си опит натрупахме много знания и умения в областта както на проектирането, така и на реализацията на обектите на озеленяване. Последните години фирмата по-активно участва в национални конкурси в различни екипи и самостоятелно като резултатът е, че в повече от 50% от тях сме на призовите места. Много от спечелените конкурсни проекти очакват скоро тяхната реализация. Освен в областта на озеленяването фирмата разполага и с изключително квалифицирани специалисти както в областта на поливните системи, така и в областта на фонтаните и водната архитектура. Опитът в проектиране на поливни системи включва всички възможни обекти от капково напояване по балкони, през градини и паркове, до голф игрища. Фонтаните и водната архитектура се проектират от специалисти с общо над 50г опит в проектирането и изграждането на такива съоръжения. Разчитаме на сериозни производители като Grundfos и OASE, но сме и единствената фирма със собстени разработки на дюзи и системи за водна архитектура.

- ландшафтен архитект Александър Недев - управител, проектиране и изграждане на градински конструкции, ландшафтно проектиране, водни ефекти.

- ст. н. с. инженер Веселин Георгиев - фонтани и водна архитектура, разработка на индивидуални решения за дюзи и управление.

Допълнителни данни:

           Ландш. арх. Александър Недев, роден на 03.05.1974г. в  София. През 1993г. завършва Строителен техникум "Христо Ботев", София, специалност "Строителство и архитектура". Приет е  в Лесотехническия Университет и през 1998г. завършва специалност "Ландшафтна архитектура". От 1994 до 1996г. работи в различни фирми в областта на ландшафтната архитектура:  Salvia M; Planta и др. През 1996г. регистрира фирма "Питал - Александър Петров"ЕТ (Pital landscaping), специализирана в областта на ландшафтната архитектура, която управлява и до момента. Ползва английски и руски език при професионалната си работа.Хоби : Спортна дресура на кучета - SCH, Squash, Diving - CMAS **,     фотография - под и над вода, Web-дизайн - включително и това, което гледате в момента.